marți, 7 iunie 2011

Ce e sculptoplastica?


În primul rînd, vrem să vă salutăm pe blogul Juliei Avram- platforma oficială de comunicare cu clienții. Aici veți găsi informația de care aveți nevoie, materiale informative și o voce care să vă asculte și să vă îndemne- vocea unui psiholog și a unui artist, pentru că ceea ce face Julia Avram nu este nicidecum medicină tradițională, ceea ce face Julia Avram este artă!
Ți-ai imaginat vreodată că ai putea să scapi de riduri fără botox, de grăsime fără liposucție sau de defecte fizice fără intervenții chirurgicale și fără bisturiu?
Sculptoplastica este un procedeu unic de îndepărtare a țesuturilor adipoase și de corectare a ovalului feței fără intervenții chirurgicale. Procedeul respectiv prevede contractarea platysmei(mușciul gîtului) și a mușchilor faciali și acumularea acestora într-un sistem integru, astfel reprezentînd o metodă alternativă de eliminare a defectelor fizice și de întinerire a pielii. Încă un avantaj al sculptoplasticii vizavi de chirurgia estetică îl reprezintă consecințele acestei proceduri, care nu se manifestă prin cicatrizare sau perioadă de convalescență. Rezultatul este evident chiar după primele sesiuni, indiferent de vîrstă sau sex...
Julia Avram este inventatoarea acestei metode brevetate și licențiate, astfel toate drepturile aparținîndu-i, ea fiind unica persoană din lume care practică acest procedeu.
10 ani de practică și peste 100 de clienți mulțumiți din toată lumea vorbesc de la sine.Aici se include colaborarea cu persoane publice din Rusia(Andrei Malahov, Filip Kirkorov, Elena Rudnitskaya, Andrei Cernyshev, Elena Safonova) și cu unul dintre cele mai prestigioase saloane din Moskova- Persona .
În prezent, mîinile Juliei Avram au descoperit o cale inovatoare de intervenție estetică- senzațional de eficientă.
Tu, ți-ai imaginat vreodată?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu